A családállítás menete Theta Healinggel

Kicsit lazítunk a tudat szorításán és megengedjük azokat a lelki folyamatokat amelyek le szeretnének zajlani…

Egy családállító nap alkalmával 5-15 fő gyűlik össze,  néhányan állításra, néhányan képviselőnek érkeztek. Teljesen normális, ha izgulsz vagy, ha úgy érzed, hogy már nem is akkora probléma  aminek a megoldására néhány héttel ezelőtt bejelentkeztél. Nagy utazás ez, amely után már többé nem leszel az az ember aki eddig voltál, Bert Hellinger így ír erről:

„A félelmünk azt jelenti, hogy a nagyobb helyett a jelentéktelenhez ragaszkodunk.”

499177_206768512_silencio3_h183515_lMegérett Benned valami, változtatni szeretnél, talán konkrét elképzelésed van arról, hogy mit vársz az állítástól, arra kérlek, mindezt hagyd Magad mögött amikor megérkezel, én is ugyanezt fogom tenni és csak Rád figyelek, amit a lelked megmutat. Amikor bejelentkezel állításra lehet, hogy nagyon szeretnéd hosszan elpanaszolni a problémádat, de ez eddig sem vezetett eredményre, csak a változtatás energiája veszik el, ezért ne vedd zokon, hogy keveset kérdezek, nem azért mert nem érzek együtt Veled. Sokszor alkalmazzuk azt a megoldást, hogy valakinek jól kibeszéljük a problémánkat, kicsit enyhül a fájdalmunk vagy már nem is vagyunk annyira mérgesek is tovább tudjuk viselni azokat a terheket, amelyeket nincs bátorságunk letenni.

Most viszont döntöttél ! Nem cipeled tovább, ezért eljössz családállításra !  Ha még nem voltál családállításon, akkor azt fogom javasolni, hogy először képviselőnek gyere, lehet, hogy sokat olvastál róla, sokan meséltek már róla, először mégis inkább ízlelgesd meg ezeket a tapasztalatokat. Elárulom, az egyik legkatartikusabb tapasztalatom képviselőként volt, teljesen váratlanul, minden képviselet megmutat valamit Neked is a saját lelked mélyéről, így ne becsüld le azt a napot sem amikor csupán képviselőként érkezel.

Amikor megérkezel, lehet, hogy találkozol ismerősökkel, lehet, hogy nem, méregeted őket, kicsit szorongsz, vajon mit gondolhatnak Rólad. Ez az érzés nem sokáig tart, egy körbeszélgetéssel feloldjuk a feszültséget, látni fogod, hogy mások is küzdenek mindenféle problémával, ez megnyugtató, aztán egy kis relaxációs gyakorlattal letesszük a hétköznapok nyüzsgését és kezdődik az utazás. A Theta Healing segítségével egymásra hangolódunk, ez segít mindannyiunknak abban, hogy minél tisztábban érzékeljük a morfogenetikus mezőt. Nagyon fontos szabály, ami rám és minden résztvevőre vonatkozik a titoktartás, minden olyan információt  ami tudomásodra jut másokkal kapcsolatban magadban kell tartanod, persze név és beazonosítható paraméterek nélkül beszélhetsz róla, én is így írom a történeteket, még az érintett sem biztos benne, hogy róla szól.

Amikor kiülsz mellém, váltunk néhány szót, nem túl részletesen, hiszen jobb, ha a képviselők minél kevesebbet tudnak Rólad, annál tisztább a kép ami majd megjelenik.  Kiválasztod a képviselőket, elhelyezed őket, aztán visszaülsz mellém és figyelünk. A képviselők is figyelnek, magukra a megjelenő testi érzetekre érzésekre. Sok minden történhet, valami szomorú lesz, valaki mérges, valaki boldog, valaki sír, valaki nevet és van aki semmi mást nem érez csak ürességet, az is nagyon helyén van. Lassan megmutatkoznak azok a lelki folyamataid, amelyekre eddig nem láttál rá, erőltetni semmit sem tudunk, de amit a lelked megenged az meg fog történni. Vannak bizonyos hellingeri szabályok amelyek mentén zajlik az állítás, de ebben nagyon sok minden történhet.  Fájdalmas felismerések, enyhülést hozó elengedések, meghitt szeretetteljes pillanatok, hatalmas megkönnyebbülések. Mély lelki folyamatok zajlanak le. A Théta Healing technika alkalmazásával a folyamatok mélyebben zajlanak és több síkon történik meg az oldás, kiváltva evvel néhány további állítást.jelenet1

Az állítások után, hacsak Te jelzed, hogy nem szeretnéd, egy kicsit beszélgetünk, meghallgatjuk a képviselők visszajelzéseit.

Az állítás után, ha úgy érzed magadban szeretnél lenni, nyugodtan visszavonulhatsz egy kicsit, ilyenkor arra kérjük a többieket, hagyjanak, ne kezdjenek vigasztalni, tanácsot adni, ne befolyásolják a benned zajló folyamatokat. Később 21 napig nem ajánlott beszélni az állítás részleteiről, persze, azt, hogy voltál családállításon meg azt, hogy mi volt a téma elmondhatod, de, ha túl sokat beszélsz róla, elveszed az energiát a lelkedtől az átalakulásra.  Ez egyébként általában is érvényes, ha meg akarsz oldani egy problémát, ne sokat panaszkodj, mert elveszik a cselekvés energiája.

“A nagy dolgok megérinttenek, de megfoghatatlanok. Titkok maradnak. Aki elkezd elemezgetni, hogy pontosan rájöjjön a mibenlétükre, csak a tűz hamvára lel”Bert Hellinger

A legjobb amit tehetsz állítás után, hogy elfelejted az egészet, nem foglalkozol vele, sokat alszol és éled az életed. Vannak változások, amelyekkel azonnal szembesülsz, van hogy hónapokkal  később nyilal beléd a felismerés, mennyi minden változott meg az állítás óta.

Ahogy látod a többiek állítását, képviseletben szembesülsz egy problémával, amelyre úgy gondolod Neked is állítanod kell, lehet, azonban két állítás között ajánlott legalább egy hónapnak eltelnie, hogy a lelked integrálni tudja a változást.