Családállító tes(lélek)közelből…

Életem első családállításán Pálmai Dezsőnél voltam, elvarázsolt az alázata, a légkör, először segítőnek mentem, azonban ez is olyan hatással volt rám, hogy végigbőgtem az egész napot. Ugyanez történt második alkalommal is, majd harmadszorra megfogalmazódott bennem a saját témám.

Ezek a témák azóta is kifogyhatatlanok, csak rajtam múlik miben és milyen ütemben szeretnék fejlődni, változtatni az életemen.

Magával ragadott a módszer, hosszú évekig jártam saját témával és segítőként is családállító csoportokba, elolvastam a könyveket a témában, egyre jobban éreztem azt az elhivatottságot, hogy ez az a módszer, amivel segíteni tudok embertársaimon.

Természetgyógyászati képzéseim, a kineziológia és a fülakkupunktúrás addiktológia jó alapnak bizonyultak és a két éves képzést a Családállítók Szövetségének szervezésében végeztem el.

Teljesen más beszélni a családállításról és teljesen más átélni, ezért, az előadásaim része egy bemutató állítás is.

Többször szegezték már nekem a kérdést: “Hogy tudsz segíteni, ha Neked is problémáid vannak?” Azt hiszem pont attól vagyok hiteles, hogy nem próbálom magamtól tökéletes guru képét festeni, én is úton vagyok, nekem is van mit fejlődnöm és minden egyes állítás amit levezetek hozzátesz a személyes életemhez is.  A családállításban nagyon fontos az ítéletmentesség, az elfogadás és a szándék nélküliség. Úgy mondjuk ezt szaknyelven, hogy tartani a teret, tréfásan pedig úgy hogy csak mezőőr 🙂 utalva evvel a morfogenetikus mezőre .

“A megfelelő rend nehezen megfogható, és nem lehet közzétenni. Ez más, mint egy játékszabály, amelyet meg lehet változtatni. A rendek nem mozdíthatóak. A rendnek teljesen mindegy, hogyan viselkedem. Mindig ott áll. Nem tudom áttörni, csak magamat törhetem össze. Rövid vagy hosszú távon, de mindenképp érvényesül, és nagyon alázatos beteljesítés, ha alkalmazkodunk hozzá.”/Bert Hellinger/

Elmesélek egy nagyon személyes dolgot. Jó pár éve egy romboló párkapcsolatban éltem, pontosan tudtam és mégis képtelen voltam belőle kilépni, egyszerűen mindig vesszővé nyúltak a pontok.  Aztán tavaly nyáron levezettem egy párkapcsolati témájú állítást és néhány nap múlva azt vettem észre, hogy bennem is elindította a változást. Kapcsoltam, akkora volt a hasonlóság, de a saját életemben a problémát belülről nézve nem láttam tisztán, itt állításvezetőként viszont az ítéletmentesség betolta az én tudatalattimba is azt amit nem akartam észrevenni. Egy hónap múlva képes voltam lezárni a kapcsolatot, elmondtam, hogy már nem tudok tovább várni, hogy megérkezzen, mert ennél többet már nem bír el a lelkem.

Azóta is számtalan felismerésem volt és több sikeres párkapcsolati állítást vezettem és természetesen én is igénybe veszek külső segítséget, szupervízóra járok, jelenleg a csakráimba lerakódott érzelmi blokkok kitisztításával kapcsolatban járok kezelésre Gyógyír Spirituális Kuckóba, ahol én is tartok egyéni és csoportos családállításokat.

Ma találtam ezt a cikket, ajánlom szeretettel:    Miért megy el egy boldog sikeres nő családállításra?

És persze várlak szeretettel egyéni és csoportos családállításra, itt tudsz jelentkezni!