Magamról

Tamássy Márta
Integrál Segítő
Családállítók szövetségének tagja

Rák havában születtem, mikor a Hold és a Neptun haladt a horizonton  skorpió csillagjegyében. Talán innen a késztetés, hogy soha nem elégszem meg azzal ami a felszínen látható, a miért korszak nálam még nem ért véget, nem is kell, hogy véget érjen, élvezem a felfedezéseket, minden lépéssel ahogy közelebb kerülök önmagamhoz, úgy kerülök közelebb másokhoz és egyre hatékonyabb segítséget tudok nyújtani.

Hosszú, kacskaringós út vezetett a családállításig, ezek a tapasztalatok mindig a segítségemre szolgálnak.

Hálás vagyok tanítómestereimnek, néhányat említenék:

Gonda István, Dr.Janák Lajos – Baktai Ervin Asztrológia Intézet, Rákos Péter – Humanisztikus Asztrológia Iskola, Dr.Németh Zoltán és Dr.Báthory Gábor – Fitoterápia,  Hieronymus Bock Hagyományos Gyógynövényismereti Iskola – Bach Virágterápia, Dr.Fórizs Éva – pszichológia, addiktológia, fülakkupunktúra, Dr.Varjú Márta – kineziológia, rajzelemzés, Dr. Bíró Dénes – bioenergetika, Dr. Agócs Gabriella, Farkas Zita, Vágvölgyi Dóra és Németh Hajnalka – Családállítók Szövetsége, Dr.Francia Boglárka és Albert-Bernáth Annamária Theta Healing.

Rendszerfelállításhoz fentieken túlmenően gazdasági és jogi jártasságom és mintegy 25 éves könyvelői gyakorlatom nyújtja a biztonságot, ez az az izgalmas terület, ahol a száraz ügyvitel és a spirituális világ összekapcsolódik.

Családállítással először a Hellinger Intézetben találkoztam, Pálmai Dezső alázata varázsolt el. Itt találkoztam azzal a módszerrel, ami gyökeresen megváltoztatta az életem.

“A Múlt elengedése annyi, mint megváltoztatva továbbmenni.” Bert Hellinger

A családállító képzésen hatalmas tudásanyagot kaptam, s a legfontosabb amit megtanultam

a szavak mélysége és a csend súlya

 

…nem tudom mikor kezdődött ez az utazás, de abban biztos vagyok, hogy soha nem ér véget, tarts velem….

hologram

 

Kompetenciáim:

Integrál szemlétetű családállító,
Theta Healing konzulens,
ETI vizsgával rendelkező természetgyógyász,
Kineziológus
Fülakupunktúrás Addiktológus
.