Magamról

Rák havában születtem, mikor a Hold és a Neptun haladt a horizonton  skorpió csillagjegyében. Talán innen a késztetés, hogy soha nem elégszem meg azzal ami a felszínen látható, a miért korszak nálam még nem ért véget, nem is kell, hogy véget érjen, élvezem a felfedezéseket, minden lépéssel ahogy közelebb kerülök önmagamhoz, úgy kerülök közelebb másokhoz és egyre hatékonyabb segítséget tudok nyújtani.

Hosszú, kacskaringós út vezetett a családállításig, ezek a tapasztalatok mindig a segítségemre szolgálnak.

Hálás vagyok tanítómestereimnek, néhányat említenék:

Gonda István, Dr.Janák Lajos – Baktai Ervin Asztrológia Intézet, Rákos Péter – Humanisztikus Asztrológia Iskola, Dr.Németh Zoltán és Dr.Báthory Gábor – Fitoterápia,  Hieronymus Bock Hagyományos Gyógynövényismereti Iskola – Bach Virágterápia, Dr.Fórizs Éva – pszichológia, addiktológia, fülakkupunktúra, Dr.Varjú Márta – kineziológia, rajzelemzés, Dr. Bíró Dénes – bioenergetika, Dr. Agócs Gabriella, Farkas Zita, Vágvölgyi Dóra és Németh Hajnalka – Családállítók Szövetsége, Dr.Francia Boglárka és Albert-Bernáth Annamária Theta Healing.

Rendszerfelállításhoz fentieken túlmenően gazdasági és jogi jártasságom és mintegy 25 éves könyvelői gyakorlatom nyújtja a biztonságot, ez az az izgalmas terület, ahol a száraz ügyvitel és a spirituális világ összekapcsolódik.

Családállítással először a Hellinger Intézetben találkoztam, Pálmai Dezső alázata varázsolt el. Itt találkoztam azzal a módszerrel, ami gyökeresen megváltoztatta az életem.

“A Múlt elengedése annyi, mint megváltoztatva továbbmenni.” Bert Hellinger

A családállító képzésen hatalmas tudásanyagot kaptam, s a legfontosabb amit megtanultam

a szavak mélysége és a csend súlya

 

…nem tudom mikor kezdődött ez az utazás, de abban biztos vagyok, hogy soha nem ér véget, tarts velem….

hologram

Tamássy Márta 

Integrál szemlétetű családállító,
Theta Healing konzulens,
ETI vizsgával rendelkező természetgyógyász,
Családállítók szövetségének tagja.