Mert nem tudlak megmenteni…

Láttam, hogy szenvedsz, hogy hiányzik anyád dícsérő szava, apád elismerő csettintései. Hiányzik a férfivá avatás energiája, a nőkbe vetett eredendő bizalom, a nők tisztelete. Hogy nem tudod milyen, ha egy nő felnéz Rád, gondoltam, ha felnézek Rád, majd megtudod és tudni fogsz Te is felnézni egy nőre. Fogalmad sincs milyen biztonságban lenni, tudni, hogy én holnap is itt leszek. Gondoltam, ha itt vagyok majd megtudod.

Gondoltam egy meredeket és azt gondoltam, hogy megmentelek. Megmentelek a jelenedtől, megmentelek a múltadtól és megmentelek a jövődtől, magadtól és mindentől, ami Rád vár nélkülem.

Így történt.

Aztán rájöttem, nem tudlak megmenteni, mert Te nem tudod, hogy Téged meg lehet menteni!

Nem tudod, milyen, ha elismernek, nem tudod milyen, ha rajonganak Érted, fogalmad sincs milyen, ha egy nő szeret.

Így történt, hogy hiába szerettelek, mert Neked fogalmad sem volt róla, milyen ha Téged valaki szeret!

S, hogy miért szerettem hiába? Mert én csak azt tudtam, milyen hiába szeretni, fogalmam sem volt, milyen ha viszontszeretnek, elismernek.

Számtalan kapcsolat végződik így. Minden életszakaszban megtanulunk valamit, aminek akkor ott van ott az ideje. Ha elmúlik a lehetőség, már nagyon nehéz pótolni, de nem lehetetlen, a Theta Healing csodálatos lehetősség erre.

Királykisasszony energiának hívom azt, amit csak az apa tud adni a lányának, azt ahogy a billegő kis öt évest csodálja, ahogy egy nő megtanulja, milyen az amikor egy férfi csodál egy nőt.  Ugyanezt a királyfi energiát adják az anyák a fiaiknak, ahol megtapasztalhatják milyen amikor egy nő rajong a férfiért. Ezek nélkül a tapasztalatok nélkül úgy indulunk el egy párkapcsolatban, hogy folyamatosan szomjazunk valamit a párunktól, amiről fogalmunk sincs, hogy micsoda, de azt mindenáron és nagyon, nagyon szeretnénk megkapni.

Rálátni arra, hogy nem követelhetek olyan dolgot felnőttként egy másik felnőttől, amit gyermekként nem kaptam meg, hatalmas ajándék, ajándék nekem és ajándék a páromnak, mert letettük a múlt terheit.

A családállítás megmutatja, hol sérült a gyermeki énem, a Theta Healing pedig meggyógyitja azt.

Bejelentkezés:

Tamássy Márti

tel:  30/522-2552

mail: marti@csaladallitok.hu