Rendszerállítás

Avagy vállalkozástámogatás spirituálisan.

Ezt a módszert Insa Sparre pszichológusnő és Matthias Varga von Kibéd filozófus dolgozta ki.

Evvel a módszerrel segítséget tudok nyújtani üzleti problémák, céges, szervezeti, karrieri kérdések tisztázásában, megoldásában. Ez a módszer életünk azon szegmensével foglalkozik, amellyel Bert Hellinger módszere nem, avval amit másokkal közösen alkotunk, működtetünk ami egy önálló rendszert alkot, a szabályok összekapcsolódnak mégis a hangsúly, az eredményre és a profitra helyeződik.

Ahogy vállalkozásunkra kihatással van személyiségünk és természetesen ennek kapcsán családi rendszerünk is, úgy mindenki aki kapcsolatban áll vállalkozásunkkal hatást gyakorol rá. Beletartozik ebbe mindenki, az üzlettársak, az alkalmazottak, az egyéb munkatársak és természetesen az üzleti partnereink.  Nemcsak személyes életünkre vannak hatással a tudattalan tartalmak, hanem vállalkozásunkra, cégünkre is.  25 éves könyvelői, munkaügyes gyakorlattal 10 éve figyelem a vállalkozásokat a spiritualitás szemszögéből is, ezen tapasztalatommal szeretném az üzleti élet tisztaságát és fellendülését szolgálni. Azt gondolom, hogy a helyzetek megfelelő megítéléséhez és kezeléséhez szükség van a jogszabályok ismeretére és vállalkozási gyakorlatra.

A módszer hatása elsődlegesen abban áll, hogy az ügyfélnek rálátása lesz olyan összefüggésekre, amelyeket addig nem ismert fel, így indukálódik egy olyan változás, mely újabb és az eddiginél hatékonyabb megoldáshoz vezeti őt. Segíti a tisztánlátást, az áttekinthetőséget, a döntéshozatalt és egy olyan megoldás megszületését, amelyben mindenki jól érzi magát.

rendszerfelállítás menete:

1. első konzultáció,  az ügyfél elmondja megoldásra váró problémáját,  megnevezi azokat a személyeket, csoportokat, tényezőket amelyek véleménye szerint fontosak, ennek alapján közössen megtervezzük a rendszerfelállítást,  beavatom a módszer alapelveibe, a továbbiakban együtt figyeljük a folyamatokat és konzultálunk (1,5 – 2 óra)

2. a rendszer felállítása (idegen képviselőkkel), megfigyelés, elemzés itt szóban történik (1,5 – 2 óra)  /minden képviselővel titoktartási nyilatkozatot iratunk alá/

 

3.konzultáció, az eredmény megbeszélése, javaslatok a megoldásra (1 – 2 óra)

 

Kapcsolatfelvétel:

Tamássy Márti
Integrál Segítő

tel:  30/522-2552

mail: marti@csaladallitok.hu