Szülői intelmek

Eleink értékrendje akkor is hat ránk a tudatalattinból, ha tudatosan nem is értünk vele egyet.

Olyan családban nőttem fel, ahol egy nőnek mindig valamit dolgozni kell, csak a betegek pihenhetnek, ami pihen az lusta, megvetendő. Valami hasznos dolgot kell csinálni, nem lehet csak úgy “üdögéni”. Sokunk tudatalatti mércéje ez és sokunk önbecsülését tépázza tudat alatt. 

A mai nap rászántam néhány órát és elkészítettem az új honlapom www.holisztikuslabapolas.hu . Örömmel csináltam, ez a tevékenység is hozzám tartozik és most döbbentem rá, hogy hogy is állok én ehhez a dologhoz, hova van ez besorolva a tudatalattimban. Döbbenet ! A pihenés, szórakozás kategóriájába.

Édesanyám még élt, amikor az első honlapomat készítettem, izgatott érdekelt ez a tevékenység, ezért beleástam magam a html szerkesztésbe, php programozásba. Amikor anyukám látta, hogy evvel foglalatoskodom mindig megrótt, hogy szórakozom, ahelyett, hogy valami hasznos dolgot csinálnék. Hiába próbáltam elmondani, hogy mennyire hasznos, hisz ügyfeleket hoz és ráadásul elkészítem azt, amiért fizetnem kéne, ahogy ő varrta a ruháimat. Teljesen mindegy, hogy milyen sikereket könyvelhetek el evvel a tevékenységemmel, teljesen mindegy, hogy én mennyire hasznosnak tartom, anyukám szerint hasznontalan szórakozás volt és én ezt még idáig cipelem. Sokan hurcolunk hasonlókat és nem tudjuk miért nem vagyunk olyan sikeresek, mint amennyi energiát belefektetünk a tevékenységünkbe.

Mikor elkészültem a honlappal és büszkén kiírtam a linket a facebook oldalra elkaptam egy érzést, a bűntudatot és a nyomába eredtem tudatalattim mélységeibe. Csak ki kellett nyitnom az ajtót és jöttek az információk, nagyon sok mindenre választ kaptam elmúlt életemből. Ma a kvantumfizika korában már egyértelmű, hogy mennyiben befolyásolja a dolgok sikerességét a hozzá kapcsolt érzés. Hogyan is tudnánk kiteljesedni olyan tevékenységben amelyhez bűntudat vagy bármilyen negatív érzelem társul.

El kell mondjam édesanyámnak és az ősöknek, nőknek és férfiaknak egyaránt, hogy most már más világ van!

Egy belső utazásra indulok, ahogy klienseimet az egyéni konzultáción vezetem és szeretettel elmondtam édesanyámnak és a mögötte álló ősöknek, hogy most már más világ van, sok dolgot tudunk ülve csinálni és sok olyan tevékenység van ami nagyon hasznos, mert támogatja a munkát. Elmondom nekik, hogy a honlap elkészítése arra szolgál, hogy az emberek az interneten rám találjanak és igénybe vegyék a szolgáltatásom és, hogy sok előkészítő dolgot kell csinálni a számítógéppel, ami megkönnyíti a kétkezi munkát. Feljön a családállítás is, milyen érdekes evvel szembesülni, hogy tudat alatt az őseim hite szerint ezt sem tartottam hasznos munkának. Mély tisztelettel elmondom neki, hogy most is a családállításnak köszönhetően vagyok itt. A családállítás arról szól, hogy őseink hitét, őket megtisztelve harmonizáljuk az ősi tudást, tapasztalatot és a jelenkor világát. Hiszen, ha nincs bennünk harmóniában a múlt és a jelen akkor megbetegedhetünk, kevésbé leszünk sikeresek a munkában és a párkapcsolatainkban.  Soha nem tapasztalt érzés árad felőlük, hálával fogadom áldásukat s magamon érezve támogatásukat könnyes szemmel helyezem újra tudatosságomat ide a monitor elé.

Érdemes figyelnünk a bűntudatra, sokszor lázadással nyomjuk el vagy reális értékrendre hivatkozva nem veszünk róluk tudomást, mégis kárát látjuk egzisztenciálisan vagy párkapcsolatunkban esetleg egészségi állapotunkban.

Sokszor segítő résztvevőnként is meghatározó felismerésben lehet részünk, várlak szeretettel.

Következő családállításokat itt találod !