ThetaHealing®

Vianna Stibal spirituális tanító által született meg 1995-ben, aki ma már világszerte oktatja meditációs technikáját és filozófiáját. Vianna komoly betegsége kapcsán felfedezte, hogy érzelmeink és meggyőződéseink milyen nagy hatással vannak ránk különböző – jelen, genetikai, történelmi és lelki – szinteken. Miután tanúja volt saját gyógyulásának egy több, mint 20 cm-es tumoros megbetegedésből, megalkotott és finomított egy olyan rendszert, mely használóinak segít feltárni, hogyan és miért hiszünk bizonyos meggyőződésekben.

A rendszere által felismerhetjük, hogy hogyan hozunk létre problémákat vagy betegségeket az életünkben és azt is, hogy hogyan lehetünk képesek megváltoztatni azokat.

Vianna megmutatja, hogy hogyan teremti meg mindenki a saját valóságát. Rámutat arra, hogy minden egyes dolog az életünkben valamilyen célt szolgál és arra is, hogy könnyedén beazonosíthatjuk ezeket a célokat.

Ahhoz, hogy valóban azt a valóságot teremtsük meg, amit igazán látni szeretnénk az életünkben, néhány „receptet” is ad Vianna. Ebben segítségére volt az a többezer gyógyulás, aminek szemtanúja volt kliensei és tanítványai körében.

A ThetaHealing módszer legmegfelelőbben úgy ábrázolható, hogy „becsatlakozás a Tiszta Szándék Terébe”. Alkalmazói számára lehetővé teszi, hogy megtalálják a korlátozó hiedelmeiket, és hogy megváltoztathassák azokat.

Theta tudatállapotban mindenki fogékonyabb és ezáltal gyorsabban érheti el a kívánt változást, ezért alkalmazom ezt a technikát a csoportos családállításokon, egyéni konzultációkon.

 

A következő videóban, Vianna Stibal a Theta Healing® módszer létrehozója mondja el 2 percben a módszer lényegét.